fbpx

Raluca

Marylin Monroe, așa cum imi place mie să-i spun, care știe când să bată cu pumnul in masă dar și când trebuie sa fie cel mai răbdător lider. Deși este la inceput de drum, ne-a confirmat faptul că o femeie frumoasă, aparent fragilă, poate fi un om puternic, un manager iscusit, organizat, minuțios si capabil de a lua decizia potrivită la momentul potrivit…Ne bazăm 100% pe ea atunci când nu suntem in cafenea, și asta înseamnă mult pentru noi.

Ana

Sufletul petrecerii, ar dansa dimineața, la prânz și seara, deseori o surprinzi fredonând si dansând cu laptele in mână. Barista dar si detectiv în același timp – nu vei scapa tirului ei de întrebări până ea nu va afla exact cum iti dorești tu cafeaua, și așa ți-o va pregăti.

Ioana

Nimic nu-i poate șterge zâmbetul de pe buze, și cea mai mohorâtă zi o poate transforma intr-una veselă. Pasionată de cafea, realizează cele mai frumoase modele in ceașcă, o adevărată Barista. Deși nu mai este atât de mică adoră încă să se dea in leagăn. In timpul liber creativitatea și-o îndreaptă către… unghiuțe.

Cristina

Timidă inițial și nu prea vorbăreață, ne-a demonstrat că fiecare persoană are ritmul ei de acomodare. Am descoperit in ea colega pe care te poți baza, care te ascultă, empatizează și este gata mereu să te ajute. Este mereu pozitivă, niciodată obosită aducând echilibru si stabilitate tuturor.

Vasi

Mezina echipei, o găsești peste tot in cafenea…tot ea la casă, tot ea pe sală, iar de espressor nu mai zic – o atrage ca un magnet. Adoră sa petreacă cu prietenii dar cu toate acestea este prima care deschide cafeneaua. Reușim noi până la urmă să-i smulgem și zâmbetul mult așteptat…este doar o chestiune de timp ?

Denisa

Este “puștoaica” care ne dă o mână de ajutor pe perioada vacanței. Încă elevă dar dornică de “a face”, este mereu implicată in acțiuni de voluntariat care o vor intregi ca viitor adult. Vine cu zâmbetul și energia unui adolescent neostenit, atât de binevenite in orice echipă…

Cristina & Oana

Despre noi ce să vă spunem… Cristina este calmul si echilibrul in aceasta afacere, este cea care găsește solutia unei probleme care pare a fi fără răspuns. Este omul cu “hai să mai calculăm o dată”, “suntem sigure că este varianta corectă”?
Oana sau ”lady boss” este cea cu ideile cele mai năstrușnice și mai îndrăznețe, gata oricând să se arunce in necunoscut bazată doar pe instinct, gata să se prezinte la examen cu lectia neînvățată, convinsă că cumva o scoate ea la capăt.
Suntem ca Yin si Yang, ne completăm perfect și dovadă sunt cei 7 ani de Cafeneaua Noastră. La cât mai mulți ne dorim, cel puțin la fel de calculați, organizați dar și nebuni, surprinzători și efervescenți!