fbpx

Cauti Cafenea Iasi? Cafeneaua Noastra Iasi – la noi găsești și bubbletea !

De ce Cafeneaua Noastră? Cum am ajuns să alegem acest spațiu și mai ales, acest nume? Păi, hai să vă povestesc.
Eram deja hotărâte să ne deschidem o cafenea a noastră și eram in căutarea locației potrivite. In urma unui anunț de închiriere, părea a fi un spațiu liber undeva in zona clădirii SRI și porniserăm să-l vizionăm. Aflându-ne la momentul respectiv in Palas mall, am ales calea cea mai scurta și anume, fix pe lângă cladirea BRD din spatele Palas-ului. Nici nu am mai ajuns la spațiul spre care porniserăm, l-am zărit pe acesta și am știut că El va fi. Deși cu toții ne-au spus că este retras, că este prea aproape de uriașul Palas, că niciodată acest spatiu nu a avut succes, că mai mult de șase luni de funcționare nu ne dau, noi am știut că El este. Zis și făcut, am contactat proprietarul, ne-am întâlnit și i-am povestit un pic despre visele noastre, despre cum vedeam noi acea mică cafenea funcționând și cât de sigure eram că spațiul, dacă ni-l va închiria nouă, va fi pe maini bune, deși experiență in antreprenoriat nu aveam deloc. Am memorat numarul proprietarului dar la nume am scris -cafeneaua noastră. Și…ne-am pus pe așteptat. Lungă așteptare… șansele păreau mici, o fi având incredere Ștefan(proprietarul) in noi? Părea că nu mai suna telefonul care ne va anunța acordul lui. Târziu, la ceas de seară, sună și telefonul…prea frumos stătea scris acolo -cafeneaua noastră așa că…i-am pus majuscule si așa a rămas- “Cafeneaua Noastră”

Și uite așa, din toamna anului 2015, stăm la umbra complexului Palas Mall și dacă încă nu ne-am cunoscut, te poftim să ne descoperi! Dacă vrei să te incarci cu energia unei dimineți efervescente, vino la noi dis de dimineață. Dacă vrei să te odihnești după o bună partidă de shopping și să savurezi un brunch de calitate, Cafeneaua Noastră este alegerea potrivită. Dacă esti sătul de lucrat de acasă, la noi gasesti un locșor pentru laptop ul tău după amiaza.
Cafeneaua Noastră poate deveni a voastră și atunci când aveți nevoie de un spațiu mic si cochet pentru organizarea de workshopuri sau întâlniri cu prietenii. Vă veți putea bucura pe deplin de momentele frumoase, într-un loc în care sperăm să vă simțiți ca acasă.
Este ca o sufragerie primitoare a unui prieten bun, unde poți veni fără să-ți anunți vizita. Este un spațiu cald și îmbietor, micuț, dar cu o inimă atât de mare! Este un loc născut din pasiune pentru cafea, bunătăți și zâmbete, în care te întorci mereu cu drag, fie că vrei să savurezi o cafea bună, o prăjitură delicioasă sau, de ce nu, pe ambele, la un joc distractiv cu amicii.

Cafeneaua Noastră este – așa cum cu dibăcie ne-au descris clienții noștri – “Cafeneaua de care nu știai că ai nevoie”